Newsletter


  Follow us

  NewsLetter

  Subscribe to our Newsletter for news on latest collections


   Search

   Handelsbetingelser

   Handelsbetingelser hos Rubylot

   Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer med Rubylot.com betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået en skriftlig aftale mellem forbruger og Rubylot.

   Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer mv. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

   Du handler med firmaet:

   Rubylot
   Ingemannsvej 8
   4600 Køge
   CVR: 41114738

   Priser
   Alle priser på rubylot.com er i DKK og inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

   Betalingsformer
   Rubylot modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, og Visa. Beløbet bliver trukket fra din konto, samme dag som varen bliver sendt.

   Sikkerhed ved elektronisk betaling
   Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Rubylot får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets. Informationer fra købsordre opbevares i 5 år, i henhold til bogføringsloven.

   Returret
   Rubylot tilbyder 2 ugers fuld returret på varer købt på hjemmesiden rubylot.com. Det betyder at Rubylot skal have den returnerede vare i hænde, senest 2 uger efter modtagelsen. Det er kundens pligt at returnere smykker og produkter i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Varen skal være ubrugt og pakkes forsvarligt inden forsendelsen. Du skal altid vedlægge dit ordrenummer sammen med returvaren.

   Klagemuligheder og reklamation
   Eventuelle fejl og mangler ved produkter som er leveret af rubylot.com, skal påberåbes senest 14 dage efter at varens fejl er opdaget. Kunden skal gennem billede dokumentation kunne påvise fejlen. Kunden har ret til reklamation op til 2 år efter køb. Varen vil altid ombyttes til et tilsvarende produkt, såfremt det er muligt. Er dette ikke en mulighed, vil kunden få refunderet købsbeløbet. Ved reklamationer på mail, bedes du oplyse dit ordrenummer.

   Fortrolighedspolitik
   Hos Rubylot forstår vi vigtigheden af privatliv på nettet. Dette medfører at vi ikke videregiver informationer om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er en nødvendighed i forbindelse med en transaktion. Rubylot vil ikke på noget tidspunkt sælge hverken navn, e- mail, kort-oplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

   Levering og transport
   Leveringer fra Rubylot anses for sket, når kunden har fået sin ordre i hænde. Alle ordre på rubylot.com sendes med PostNord eller GLS, hvis ikke andet er angivet. Ordren afsendes fra vores lager senest 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på hjemmesiden. Levering sker efter den selvvalgte fragtmetode og vil normalt ske 1-2 eller 2-6 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstider er vejledende og kan således fravige. Spørgsmål til ovenstående kan rettes til info@rubylot.com

   X